Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Новороздільська територіальна громада

ОБҐРУНТУВАННЯ по закупівлі поточного ремонту технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Поточний ремонт укриття в цокольному приміщенні Новороздільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 4

ОБҐРУНТУВАННЯ

по закупівлі поточного ремонту

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Поточний ремонт укриття в цокольному приміщенні Новороздільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 4  ,

Найменування: Відділ освіти Новороздільської міської ради
Місцезнаходження: вул. Шашкевича, 11а, м. Новий Розділ, Львівська обл., 81652.
Код замовника: ЄДРПОУ 26454595.
Категорія: юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч. 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі»).
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Поточний ремонт укриття в цокольному приміщенні Новороздільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 (код ДК 021:2015 (CPV) 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи).
Вид та ідентифікатор закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2024-06-19-009884-a.
Очікувана вартість закупівлі: 989`130.00 грн з ПДВ
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі кошторисної документації складеної з урахуванням наказу Мінрегіону від 25.06.2021р № 162 «Деякі питання ціноутворення в будівництві» та Кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва», затверджених наказом Мінрегіону від 01.11.2021р. Послугу зі складання дефектного акту та розробки кошторисної документації на об`єкт: Поточний ремонт укриття в цокольному приміщенні Новороздільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 надано КП «Розділжитлосервіс», з яким було укладено договір № 176 від 02.07.2024р.
Розмір бюджетного призначення:  1000 000,00  грн відповідно до рішення сесії ХІІІ демократичного скликання Новороздільської міської ради від 06.06.2024 року №1857 «Про внесення змін до показників міського бюджету на 2024 р.»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості закупівлі:
Технічні і якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб навчального закладу та норм чинного законодавства, які зазначені в тендерній документації та згідно зведеного кошторисного розрахунку на Поточний ремонт укриття в цокольному приміщенні Новороздільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4. Обсяги визначено відповідно до дефектного акту. Технічна специфікація предмету закупівлі викладено у Додатку 4 до Тендерної документації.
Необхідність проведення закупівлі зумовлена потребою в поточному ремонті цокольного приміщення школи під найпростіше укриття для безпеки учнів, вчителів та працівників під час тривоги.    

Термін надання послуг — з дати укладання договору до 31.07.2024р.